Thoraxkirurgi

Vingmed har en bred vifte af produkter inden for Thoraxkirurgi.

Yderligere information om nedenstående produkter, venligst kontakt: 

Vingmed A/S, tlf. 45 82 33 66

Aorta hjerteklapper

Vingmed forhandler LivaNovas program af aorta og biologiske hjerteklapper. LivaNova er en af verdens førende udbyder af udstyr inden for hjertekirurgi og LivaNovas udstyr bliver brugt i op til 50% af alle hjerteoperationer i verden.

Læs mere om sortiment inden for Aorta hjerteklapper her

 

Atrieflimmer behandling

Atrieflimren kaldes også forkammerflimren, og er en af de hyppigste former for hjerterytmeforstyrrelser. Atrieflimren består i en meget hurtig og uregelmæssig aktivitet i hjertets forkamre på grund af forstyrrelser i hjertets elektriske impulser. I udvalgte tilfælde kan lægerne anbefale en kirurgisk procedure i behandlingen af atrieflimmer. Denne procedure kaldes “Maze-proceduren”, i hvilken kirurgen opdeler atrievæggen i mindre elektrisk isolerede sektioner med brug af enten Radiofrequency (RF) ablation eller Cryo ablation teknologi.

Atricure, der er det førende firma inden for kirurgisk atrieflimmerbehandling, har udviklet en række produkter, der benyttes i den kirurgiske atrieflimmerbehandling og som baserer sig på AtriCures patenterede ablationsteknologi. På den teknologiplatform har AtriCure udviklet udstyr til brug ifm. både den åbne hjertekirurgiske procedure samt den minimale invasive endoskopiske procedure, hvor sternumsplit undgås.

Læs mere om produkter her

Bærbart pandelys til kirurgiske indgreb

Vingmed forhandler kraftigt pandelys fra Xenosys. L2S15 pandelys er batteridrevet, og har følgende egenskaber:

  • Op til 59,000lx
  • Op til 23 timers “operationstid” (ved laveste lysstyrke)
  • Fjernbetjening
  • Batteristatus indikator
  • Stærk og let transportkuffert

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside – klik her eller i brochuren – klik her

Hæmatostatiska

Vingmed distribuerer Gelitas sortiment til hæmostatika. Disse absorberbare hæmatostatiske produkter består af oxideret cellulose og gelatine.

Læs mere om Gelitas sortimentet her

Mitral hjerteklapper og ringe

Læs mere om sortiment inden for Mitral hjerteklapper og ringe her

Rekonstruktion/ reparation af hjertevæv

Cormatrix™

Cormatrix™ Tissue Repair bruges til at reparere intrakardial væv, beskadiget hjertestrukturer eller under behandlingsprocedurer, når cardiovaskulære proteser, som for eksempel hjerteklapper ikke passer tilstrækkeligt korrekt.

CorMatrix er ideel til intrakardial kirurgi på grund af dets evne til strukturel støtte af reparationer og remodellering af væv. I tilfælde, som atrial septal defekt, kan CorMatrix effektivt lukke huller, og samtidigt også generere nyt, sundt væv i stedet for at benytte udstyr som nitinol plugs eller syntetiske patche. Fordi CorMatrix gradvist erstattes af oprindeligt væv som det remodellerer til og ombygger, efterlades der intet fremmed materiale tilbage.

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside – klik her eller via linket til brochurematerialet – klik her

 

CorMatrix CanGaroo®

CorMatrix CanGaroo® Envelope er beregnet til at holde kardiovaskulære, implanterbare elektroniske enheder (CIED/ICD’er) som pacemakere og defibrillatorer, hvilket skaber et stabiliseret miljø, der igen forbedrer patienternes komfort, samt begrænser migration.

The CanGaroo® tilpasser sig den implanterbare enhed og remodeller ind i en defineret, vaskulariseret lomme, som supporterer og forstærker, mens den begrænser migration af CIED’eren. Dens bløde, smalle kanter øger patientens komfort, understøtter implantationen og forenkler fjernelse under udskiftning eller revisioner.

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside – klik her eller via linket til brochurematerialet – klik her

Sternumlukning

Vingmed tilbyder et sortiment inden for sternumlukning.

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside – klik her

Thorakale karproteser

Gelweave™

Gelweave™ er en kædestrikket polyesterprotese forseglet med en unik hydrolyserbar gelatine.

Gelweave™ fås også i forgrenede udgaver, som gør det muligt at rekonstruere hovedpulsårens forgreninger eller at foretage et peroperativt anlæg af en perfusionskanyle under CPB, hvor der anvendes antegrad perfusionsteknik.

Forseglingen giver unik mulighed for heparin binding, så der aktivt forebygges mod thromber i den første kritiske postoperative periode og/eller Rifampicin binding ved højrisiko for infektion.

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside- klik her eller via links til brochurematerialet

Gelweave – klik her

Gelweave Siena – klik her

Gelweave Thoracic and Thoracoabdominal – klik her

Gelweave Valsalva – klik her

 

Thoraflex

Thoraflex™ Hybrid gør det muligt at foretage en one-stage procedure, som understøtter Frozen Elephant Trunk teknikken til behandling af arcus aorta og decending aorta sygdomme, og dermed øger kirurgens valgmuligheder i behandlingen af komplekse og alsidige aortabue patologi.

Læs mere om produktet på leverandørens hjemmeside – klik her eller via linket til brochurematerialet – klik her