Cooling vest

Publiceret: 25 marts 2021

Olympiadedeltagere fra Holland, der skulle have været til Japan under OL 2020, havde på forhånd fundet ud af, i samarbejde med deres læger, at hvis olympiadedeltageren kunne nedsætte deres

kropstemperatur, kunne de præstere langt mere. Derfor blev cooling vesten udviklet. Olympiaden blev aflyst, og lægerne kom hjem til Corona-tilstande med meget højt arbejdstempo, isolation af patienter og skulle påføre sig ekstra beskyttelsesudstyr.

Vi ved fra disse sportsfolk, hvor meget det betyder for præstationsevnen at være hydreret og ikke være for varm, det samme gælder når man er på arbejde på hospitalet. Dermed fik cooling vesten en ny anvendelsesfunktion.

Denne fantastisksmarte vest er behagelige at have på, og den holder en konstant temperatur på 21 grader. Det betyder at man ikke sveder, bliver dehydreret, utilpas, træt, ukoncentreret og skal skifte tøj flere gange på en vagt. Den kan aktiveres på flere måder, enten lægges vesten i et rum køligere end 18 grader, i køleskab eller i fryser. Der er lavet studie i Holland med hospitalspersonale.

Ved brug af vesten:

  1. Vesten er behagelig, passer til alle og er nem at tage på
  2. En følelse af velvære og energi
  3. Nem og hurtig at oplade

 

For mere info, kontakt Produktchef, Karina Westerby, på tlf. +45 40443970